WWW.ERPE-MERE.TEKOOPHUIS.BE

VRAAGPRIJS: 439.000 €

woning te koop aanbieden zelf huis verkopen erpe-mere zoek huis te koop huis uit de hand te koop erpe-mere huis te koop particulier
HOME - HUIS TE KOOP ERPE-MERE - BESCHRIJVING
Slaapkamers: 5 Bouwjaar: - Bewoonbaar: 284 m²
EPC: 444 kWh/m2 Vrij: vanaf akte Opp. grond: 854 m²

Prijs bespreekbaar!! Kom langs en doe een bod! Prachtige open bebouwing gelegen nabij het dorpcentrum van het landelijke Aaigem, deelgemeente van Erpe-Mere. Met haar statige gevel en robuust uitzicht is deze villa werkelijk een droomhuis. Wanneer men binnentreedt, blijkt deze droom echter werkelijkheid te worden. De woning werd in de laatste 2 jaar gerenoveerd, van de kelder tot en met het dak, waardoor men dit bijna als een nieuwbouw kan beschouwen.

Deze omvat: mooie ruime inkomhall met gastentoilet en vestiaire, grote leefruimte met aansluitend een prachtige veranda met zicht op de mooie tuin, volledig vernieuwde keuken en badkamer, berging met voorzieningen voor wasmachine en droogkast, een ruime bruikbare kelder met veel opslagplaats en garage voor twee wagens.

Via de sierlijke trap bereikt u de bovenverdieping met 4 slaapkamers, waarvan 2 met dressing. De zoldervloer is volledig geisoleerd waardoor warmteverlies hier uiterst ondenkbaar is! Een prachtige villa in Erpe-Mere in een gezellige, rustige buurt op een pracht van een eigendom!

Zeker iets voor jou! Contacteer ons snel voor een bezoek want deze woning moet je gezien hebben!!

Erpe-Mere heeft acht deelgemeenten, namelijk Aaigem, Bambrugge, Burst, Erondegem, Erpe, Mere, Ottergem en Vlekkem.